Zad Agolot - Zhelna lyrics

Published

0 110 0

Zad Agolot - Zhelna lyrics

[Интро] Желна [x2] [Строфа 1: Фама] Па не е секоја цура во градов иста И не е секој момак со чиста мисла, сфаќаш што мислам? Гледај, отвори очи, слушај, начули уши Скратени сме горе, затоа сме доле, сега ќути А ти си желна, тебе ти треба хардкор, јако Мене само простор за актот Да сме на јасно, јасно, секој добива свое Јас добивам мое, а ти добиваш тврд курац, сега Не дека брукам и пцујам, не сфакај грешно Али потребно е нешто друго, нели, освен нежност? Ти вешто прикриваш и правиш сцена Но знам си права жена, а ти сама знаеш дека си, дека си [Рефрен] Желна, ти треба лекар со пуна спрема На тема, денар не е тема, пак ти треба сега, зошто пак си Желна, целата трипаш, одвнатре ти игра Нешто жешко, бликаш, тера да врискаш, ма нема смисла, знам си Желна, за тебе веднаш, а чим пробаш еднаш, си засекад Потреба без престан не се мења, знај си Желна, зависна од завист, пак си бараш Затоа си нервозна, затоа се караш [Строфа 2: Фама] А ти си невина, немој ма, не сум теле ја од вчера, факт Затоа секад сум со кренат гард, капираш? Јебига, хард Те бендиса, ова е само пред-пред-предигра А ти седиш, од далеку да пребираш Си желна, ти треба сместа, па бесна си Сакаш во различни пози, на различни места Али исти престап, си спремна за чинот Не ти е битна дужина, битно да пуни дубина, иде џинот Ти го сакаш фино, прописно, јас го давам без пропис, лажам Го сакаш подвижно, да тресе цела зграда, па влагам Ко да сум подстанар сега, а ти си нимфоманка Се гледа без мера, дека си, дека си [Рефрен] [Строфа 3: Фама] Па да сме на чисто, ова мислам не е битно Битно го капираш филмот, чим ти треба викаш итно, никад не е ситно Јасно, чим е касно, јас ќе бидам тивок А чим не, нек биде гласно, за да се долови филмот Пак си желна, но гледај, сега морам да бегам Ме чека работа во студио и на мајкот морам да му влезам Не си сама една, тебе љубов ќе ти треба А јас една љубов не делам со жена Не дека сега серам, ама битен ми е кругот Тебе битно ти е друго, реков прееска, не дека вреѓам цуро Се гледаме друг пат, пак, кога ќе треба Сега одам, а по пат во себе пеам, "ти си старлета“ [Рефрен] [Аутро] Желна