Zad Agolot - Shto e Moe, Toa Shtitam! lyrics

Published

0 159 0

Zad Agolot - Shto e Moe, Toa Shtitam! lyrics

[Строфа 1: Аце] Директно од калта пуштени корени Борци како Спарта, а дуелите се добредојдени Па кој прв ќе пожели да оди со Богови? Гром по нив, свети ко да ги чадат попови А ние ко од село у Париз на бурек То ест, не знам што кур бараме овде и каде утре Дали ќе бидам културен како некој студент Или ќе ги плашам сите ко врисок на Пупе? Едно е сигурно, те мразам и ти мене Нема потреба од правење фаци, грд си веќе И нема потреба од вадење траки Кога денес ќе не видиш и ќе посакаш да не си не сретнел [Рефрен x2] Што е мое тоа штитам, сакаш beef, го имаш Од цела екипа што на клупи пуца freestyle И на бит снимам стихови ко 300 Непобедливи се, па ај пробај пак да дисаш [Строфа 2: Гочка] Не ти правам фори, метафори, моето срце преку бит збори Го искашлувам од плуќа, зелени гадотии За сите мисири, зошто ли пиздиш ти? Толку ли ве боли што ве сметам за неспособни? А секој сака да сече, кој сече, кур влече Пробај нешто друго, а не што прават другите Јас сум простак, давам прост бран Нема потреба да глумам асфалт за да искинам Јас сум Драма, а ти funky како мирис од штала Од мене само еден стих и испадна будала Немој да се beef трипаш да не те заковам за штица Мојата екипа тука сум да ја штитам [Рефрен x2] [Строфа 3: Веле] Еве ме пак на бит, за мисири ко што си ти Додека мењам личен опис сине преку лирики Ти седиш дома и мисириш пред ТВ по цел ден И се криеш како кур на ТВ 1000, деген Ова е контра, карате, крева од спање со шамарање Нема негирање, признавам, е малтретирање Па и да сум пријавен во полиција, еби ја Порадо би делел ќелија со Љубе и Велија Проба да дисаш, па дали си нормален? Твојот дис е добредојден како секс орален Како сеф провален, твојот скил проверен И е докажано дека во играва си лесен плен [Рефрен x2]