Zad Agolot - O.E.O.K.​G.P.V.K.​B.V.K.G.P.H. Za 8 Minuti lyrics

Published

0 139 0

Zad Agolot - O.E.O.K.​G.P.V.K.​B.V.K.G.P.H. Za 8 Minuti lyrics

[Строфа 1: Бранко] Влагам во соба, горе кондомите, спреми тоа момите Ма ајде молим те, моли ме моме бе Даре, Бренсис, Павле и Тоби, а Гочка мие ли риба? Сјајот се троши и топи, Марко ли спие? Ли рика? Бранко ли пие? Ли вика "дечко млади, сипај, сипај"? А Ване на певаљка пари пикај, пикај Ајде зимај, зимај го мајкот Пајче Зад Аголот вечерва тотално му ебе мајче [Строфа 2: Марко] Имам трактор, орам своју њиву Делкам гроздовачу, али пијем ја и шљиву Не ми викај, „нема ваќе-таќе“ Оти ќе го чалдисам на баба ти во гаќе Маче, не го кењај договорот брачен Ако прднем, ќе те мрднем, ќе ми викаш „Не си тачен" Ма фрлај таму гаче, клеца ми се много Ќе те запиздарим по газове, ептен строго [Рефрен] Ова е она кое го правите вие Кое би звучело вака кога го правиме ние (за 8 минути) Ова е она кое го правите вие Кое би звучело вака кога го правиме ние (за 8 минути) Уште, уште, уште, уште Уште, уште, уште, уште [Строфа 3: Павле] (Може? Може?) Сакате уште? Влегувам веднага Бам, во уво, бам, пополека влагам Мада не сум за влагање, сум на кратко Ќе испаѓам во Скопје, чекам да ми дојде басот Ако инсистираш, клај, да бидам Дај ми бут, па бат пак, да имам што да димам А на хоп, дилам кило пот Озноен под мишки како полупрљав Ром Доволно каснав и доволно пивнав Пушти, тука јагнињата стивнуваат, еиии А јас се сардисав, а не бе, има многу [Строфа 4: Тоди] Јас сум Тоди, доаѓам од Зад Аголот Дај ми го микрофонот, да му кажам што е најдобро Идеме накај врвот, но не по скали Дај ми лифт зошто дебел сум, енергија и желба фали И Мега дај Марко, да биде целосно Цело е кога има се, село е кога има "сне" И мерак имаме за спонтано срање Па и вака е подобро од вашето што везе нема благе [Рефрен] [Строфа 5: Даре] (Парарара) Боже, имаше епилептичен напад Ми рече "Како Mos Def е најглув, а е најјак на запад?" Го снема копиљот чим рече "Мислам, значи постојам" Да бидам постојан, продолжувам јас да римувам Ко билдерот што кажа нешто како "500 фиљани" Бевме нешто пијани, дур беше нешто зијан ти Сте толку зелени во ставот, би те замотале во ризла Три дена во студио, да видам раце горе, вис брат [Строфа 6: Маро] Влегувам со рими, диви ко на АБ канал Кили Прав Зад Аголот филинг, бараме уште ко на митинг Барам мрсна пичка Да замрси кога ќе го пикнам, кој ли на битов ме викна? Неопходен ко вода на Зад Аголот проба Дај побрзо да снимиме, за да си одам дома Бранко отиде да го сретне Јулијани Ко што Кенгур кажа, "доста е со фани" [Строфа 7: Гочка] Аууу јас сум Гочка, поздрав (поздрав) Овде е полна соба и се спрема јака гозба А до мене нешто смрди, Бренсис повторно ли прдиш? „Овде не се дише“, ај мори ти ќути Секој со својот текст, кој на лист, кој на мобител Гочка е луд, а ова е мојот најчкарт дел Но имам добар стил, како скречеви на винил Тоди ролај уште еден и подај го да дими Секад сум фанки шит, еким скит Доволно луд да крајна рима ми е "ит" А овде нема ништо смисла, се што зборам не ни мислам Беам од Мицк зашто почнувам да трипам [Аутро] Уште [x10]