Zad Agolot - Nashata Zholta lyrics

Published

0 171 0

Zad Agolot - Nashata Zholta lyrics

[Строфа 1: Веле] Се уште контра удари, па уште не сме уморни Работиме ко нездрави, ве голтаме ко бунари Нас рапот ни е се, а тебе ти е имиџ За кеш г'з би дал, би облекол и краток минич Зад Аголот сме банда, рапот ни е занат Идат кон нас, гинат и сме профи ко за инат На мајк и позадина сите фејк емсиња димат Публика со глава клима, сите чанти нозе шират На моја кубанска кубаска ребра да си скршат Да се качам и не симнам никад од нивната мрша Дрмам бушам се пред себе ко да сум јапанска хилта Пакос, тиња на емсиња за софра, дај ваму кинта Јас сум прв за скара, прв на маса, дај салата, тури жолта Кромид тава дур не осетам во глава болка А до тогаш полни ордевери јас ќе празнам Додека ко Бренс и Тоди не се упропастам [Рефрен х2] Дај ми ребра пол кило, ќебап пол кило Пилешко стај кило, море, стај две Од мојата жолта, нашата жолта Донеси полка, море, донеси две [Строфа 2: Бранко] Сакам да пукам на ритам, да рикам од инат да ринам Бурек пита до крај, додека конци не скинам Сум рап знај, underground самурај Роки, Ван Дам и змај, Шварценегер, Чак, Брус, крај И не ми требаш ти, ти, таа, таа, он Пушти ми позадина да пловам и пушти микрофон И не ми треба дим, дим, мок фиљан јок Донеси препеченица, кобас и вино еден тон Па нудиме вожња како "Стари Фијакер" братко Спремен да мацам слатко, дозволи барем кратко Да претставам и гостам, налеј, седни на софра Ова е моја жолта, твоја жолта, наша жолта, што знам Тодорче, Велевиќа, 16/3 Ванко на бит сервира трип, "Лее баце каков филм" Време да прекинам, тука ме чека софра да боцкам Тодорче почна, јас сум надвор, пис, мочка [Рефрен х2] [Строфа 3: Тоби] Еј Бренсис брат, ја распали? До кај е жарот? Чекајте, идам со пуни кеси, откопав во дворот азно Аманет оставен од дедо ми, знаел на што ќе ги трошам Роштиљ и жолта, салатичка за мезе да боцнам Мора да спомнам, нешто иде и за рапот У душа сум таков, сакам да си кажам се на мајкот Кај тебе сум за кратко, па наполни го и базенчето Пула де брансиска, нова сезона да биде сефтето Ќе биде јако, ќе се пуштиме и до кај Марко Нека го загрее кјубејсот, да кажеме што знаеме и зашто Дека сме фет е тачно, се гледа по флоуто А се гледа и по колата што не не качува на Водно А наводно сме биле и некое име у рапот Сме рокале јако, секој би дошол зад агол Па ајде, тука сме од утро се до зори А сега мора да заќутам, дур се јаде не се збори [Рефрен х2]