Zad Agolot - Mojot Rap! lyrics

Published

0 121 0

Zad Agolot - Mojot Rap! lyrics

[Строфа 1: Веле] Чекам под земја као мина, за емсиња да нагазат Нека знаат кој е тука, но и кој ги враќа наназад Аголот, стана име за дружина пример Што се држи еден за друг, ко голем г'з и мидер Делам рими на копуци ко на погреб локуми Па ќе ве снема 50% ко да сте на попусти Ова е ликвидација, не се зезам брат, сега ќе влезам Телекинеза, ги кревам и трескам од земја Сериозен сум, ко срцев удар, остај мајкот, биди мудар Не коментирај да не те нокаутирам Окото бумбар, за рап јас тука гинам Имаш маска, ќе ја симнам, имаш чанта, ќе ја лижам И да, тука те дисам, дека сум од ќошот Па сфати ме добро, не дека ти мислам ја лошо Но факт е си гомно, па тогаш заеби шоља Кога ќе леташ низ прозор, ние сме станари овде Па марш со баграта од домот [Рефрен x2] Што го прави мојот рап? (Рап) А што го прави твојот рап? (Шкарт) Можам да ти презентирам зошто кога сум јас (сум јас) Тоа што другите го глумат, ја нема никогаш да бидам [Строфа 2: Павле] Доказот за нашата продуктивност не се дира Под рап работа не гледам шкарт работодавци и фирма Жиросметки, Америка не ми ствара комплекси Имам раце и душа да створам кеш и тврди песни Има што да чујат, нема што да видат Гледаат толпа млади неамбициозни емсиња Нема Дадар шминка и нема Лука костими Има Зад Аголот багра, ако ти смета тогај прости ми Доста со тоа кои биле они Почни од тоа кој си ти за квалитетот да се препороди Таму у Хром и Ѓорче, рапот се кали Во ова наше Скопје, има поента Само малце вистински рап фали, во рафали Нема зошто да колнам заработени пари Ме курчи тоа што сум лошо претставен И ако отишол надвор, го молам присутниот џган нека престане [Рефрен x2]