Zad Agolot - Maalska Matematika lyrics

Published

0 300 0

Zad Agolot - Maalska Matematika lyrics

[Строфа 1: Павле] Младич во етеров е пуштен, во рапов култен Не си ти NTM и не си Kool Shen Уште нероден а веќе шорц спуштен Ти бегај зад млекарата на мајка ти, да цицаш уште Ширам зараза ко антракс Класика ко KRS, Rakim, Nokaut Unplugged Ја не го користам твоето време Рапот за мене е рап без разлика дали е актуелен Не знам да пејам, јебига се трудам Имам зашто да серам, ти немаш зашто да се пуваш Ти биди доле со вистинскиот рап бизнис Ја сум у Хром но со вистинскиот врат свински Мајк слободно пипни, не се лутам Не ми пипај сланина, ќебап и печена, везена лута Оуууу пиперот лут е Подобар од Оливер Џејми кога на маса спрема ручек Како путер, мачкам како маст, свинска Ја лижам, фејкер си ко скара плинска Па, подобро ич да не те миришем И покрај сите фиљани ја горам ќумур, џабе димите [Рефрен x2] [Строфа 2: Фама] Зад аголот правиме, трн акт, тактики и црн арт Памти ги ко врв рап, крв, си тргнал во фајт Против па ебено си се мрднал гад, хип трип Клати стрип хоп, клатиш задник ли? Зошто си ебен геј садист ти Геј сфати ме, не, не сум игнорантен Сем налет на тема, пак тепам фејк мекан реп Не, не сум артист, факт е, завет ист навек ill пак Тим над тим, слаб тип пати, па зар ти пак? Сме ти фетиш а? И уникати гадни кат Ти никад не си бил играч, кој пружа партии, ха Па секој мрази туѓ талент, туѓо срање Срање зад аголот, Фама, Паки и Даре, ја [Рефрен x2] [Строфа 3: Даре] Кога прв пат ве слушнав, реков „рапов најде начин да се шегува со нас“ Години не губам доказ, пошто негувам познат За возврат кувам да допрам до Martin Luther King Ти сонуваш за Aston Martin филм, бидете реални Никој не го чека вашиот албум ко да е Годо Пррррп пукај, па пукај, пукате масовно грозно Немате сингл, сте сингл, лигави ставови За девојки без самопочит растурам забави Горите ко фиљан, пукам дај ми битбокс Те сметаат за мртов ко да си ти Michael J. Fox Зад Аголот рокаме бина, спонтани ко абортус Што твојот фан би рекол, (што ли слушав? Не знаев кој сум) Го јадеш немиен, ко да имаш тринаес Пред католичка црква ти рекле „синко пази се“ Убивам тивко ко Ватикан, чиста маалска математика Ако успееш да преживееш, ќе раскажуваш Rap Genius Macedonia