Zad Agolot - Kurva Ili Kralica lyrics

Published

0 361 0

Zad Agolot - Kurva Ili Kralica lyrics

[Строфа 1: Даре] Се сеќавам ко да е денес, ја запознав јас на роденден 96-та, немаше поубава, бев уверен Таа до мене полека ми дошепна (дали би ролал со мене?) Јас збунет се задткав Беше гето божица, зборуваше ко возрасна Секој втор збор отров, јас бев така затрескан Моите ја засакаа брзо, матурска кралица имав Ме мразеа маалски дрско, додека зимав А бевме тим во се, ми рече само (ти и јас сме) Но мирисаше на друг, знаев ја осетив, не Ми беше најдобар другар, но непријател најлош Таа го сврте цел свет додека сфатам кај сум Додека знам со кој сум, цело маало беше со неа Бев слеп за неа, бев луд по неа, бев излажан Колку прљава, толку ја мразам Но кога ја нема, ми фали секад назад [Рефрен x2] Денес сум овде, мене утре ме нема Ти знаеш јас, ти знаеш јас, знаеш колку вредам [Строфа 2: Маро] Денес не е како вчера, верувај, ти велам Денес знам колку вредиш дури без да гледам Само што немам мера, и кога мирен седам Сакам што е можно повеќе да средам Ти си онаа вистинската за жена Кога збориш увек ќутам, едноставно имам трема Ти си по природа ладна како мраз А без тебе не дишам ни минута, камо ли час Ти си онаа која секад ќе ме насмее И на гости и по дома, стварно нема врска каде сме Други те имале и повеќе понекад Јас си мислев си единствена си моја ти засекад Но јас зависам од тебе, а ти не од мене Не би те испуштил од раце и во невреме Па би лежел за тебе и во самица На крајот се се заврши со курва или кралица [Рефрен x2] [Строфа 3: Тоди] А јас ја сакам и ја мразам во исто време Таа кралица што повеќе ја ценам денес Таа курва што ја презирам до бесвест Зошто зависен сум повеќе и повеќе со тек на време Ми го замати умот Сонувам пауни, богородици, мозаици до следно утро Но често и будно, кога планови кројам За како да ја задржам околу себе мудро А денес секој би ја сакал по секоја цена Би се бламирал на сцена само да дојде до неа Што беше тоа стоење на зборот и принципи? Играва личи на PC програм се е цифри Па комбинации, хаслери, згради, ќошови Снајди се да ја покориш, секој сонува да ја дограби Модерни поправки на конто, но со стар стил Да појаснам, зборев за ќеш ако не сфати