Zad Agolot - Koj e Sleden? lyrics

Published

0 277 0

Zad Agolot - Koj e Sleden? lyrics

[Строфа 1: Аце] Строго тупаници ко Рој Џонс За тој кој е културен шок но ко Бој Џорџ Обиди за музикален склоп од поп, рок Соул, хип хоп, фолк рок и така натаму Додека им влагам јако ко западот и НАТО На Арапот кој наводно има црно злато Ко да си црв на патот, нема правда Па во име на народот чекам да падне власта Па џабе ме избегаваш, серам у фаца Но и да мирисаш на цвеќе, пак ќе серам у вазна Не се криј ти, ја вадам твојата маска И што да видам, свиња исто ко Саздановска Маја Ај да не почнувам, вистина гола ко топлес Но копилињава прикриваат, па станува Лох Нес Ти се потпираш само на својот сомнеж Па затоа му верувам само на својот поглед [Рефрен] Кој е во куќава денес? Оу да, екипата од аголот темен Бомба, револуција ко во Јемен Кој е спремен, следен на листа да биде дисан? Да чујам Да чујам, кој е во куќава денес? Оу да, екипата од аголот темен Бомба, револуција ко во Јемен Симињаме од престол, секој нека е спремен [Строфа 2: Маро] Освен хартија за линии не бараме друга Религија за векови дека верниците ни судат, другар Сте креатори на лигав рап без муда, глупак И онака сте жени, фали само пирс на пупак Рапов е куќа па им наплаќам рента А, рапериве се ќутливи ко да се под омерта Текстови лефтерни нудат ефтини без идеја Не би ги нарекол луѓе, уште помалку плејас Ритамов го возам исто како Мис Дејзи На дело секогаш сме класика ко Шекспир Предупредување, од друга страна сте на мета Школа на кралеви, па зошто воопшто да клекнам? Сте афера од калибар како Мис Стоун Со проблеми од растење исто ко Хичкок Од импресија правам да проговори нем Просто незапирлив како синот на Сем [Рефрен] [Строфа 3: Фама] Идеме горе на нозе, носиме болен тон без бон тон од корен Фракција, бет фаци на завист тест без вакцина Ненаситен ко нинфоманка си, ти сакаш пак и пак И пак си навлечен на тонов, поново во акција Ментална масажа на умот Добиваш вербална масажа на уво, и слухот дозира терапија Па крени гард во одбрана, сме одбрана екипа Бомба брат, поблага форма на психо пореметувања Брутални во ова срање, а за возврат Ако срањево е рап, а јас шоља, никој да не пуштал вода Ова е метафора, позадини говорат за тоа Документ со потпис од екипа болна Вршиме фашизам, нападни ко армија на Хитлер Римиски од нежни сентиш, се до андерграунд да сетиш Факти сине, реално и живо, лаеш, проаѓам ко шинтер Па маршираме на бит, ко стална гарда сме од изгрев Така се дур сонцето да стивне [Рефрен]