Zad Agolot - Kade Sonceto Zaogja lyrics

Published

0 475 0

Zad Agolot - Kade Sonceto Zaogja lyrics

[Строфа 1: Бранко] Не, не, не, не го давам бум бап, па бум бау Класика ко кука на 101-ец со кренат саух Гледаш ко баук дур кувам на позадина Каде сонцето заоѓа куваат 10 емсиња И куваме свиња, полека крчкаме ко Џејми Вие кувате ко Алачки, сте меки ко Зоки Бејби Враќам назад, назад, момчиња ко Boy George Ова е вештина, начин на живот, а не е спорт Дали си брз, дали спор, па и не е толку важно Битно е да плукаш од душа, вожња на автопатот И еби џандари, контрола, кочница, стисни на гас Остави вечерва да вози Аголот, Даре и јас Јас, на ќошот доле со вистината Сме олд-скул исто како римава, што е на позадината Старошколски ко женски феномени Порано се мислеше на жени, денес се теми рапери меки и бледи Помеки и од Бени, гинат на ритам ко Кени Аголот срце на лав, вие останавте хиени Па време е да го предадам микрофонот За жешки емсиња носам вест, иде зима ко во игрите на тронот [Строфа 2: Даре] Ако вештина продава тогаш викај не бестселер Мрсни, бит, Бренсис, јас, Зад Аголот топи ко Tony Bennett Текстот ви е лесен, тамам за да биде summer jam Лупам емсиња ко pad на MPC, репрезент До сите фаци што го држат доле вистинко Дур за вас рокам ко Fender плус Jim Morison Ама? Нема ама систем аперхејд Си стапнал? Не, пизди боље запејте А, кога збориме за кување Прасе, текст, бит, спот, скил Прекрсти прсти кога се збори за вистина Правам атеисти да веруваат во рапов, па ме запраша Зошто сум бесен? Зошто губите смисла ко Атлантида Рапери кои скил гинат, тие враќање никад Преферирам работа во сенка Зошто од светло доста ослепеа, гледаш? Ти немаш право да збориш, си паметен ти кога молчиш Па рапов изгуби мотив, со глупост вие сте полни Па размисли како се напуни рапов со вакви Pitch бенд aka G. и слични ташаци