Zad Agolot - Eftinoto Meso lyrics

Published

0 171 0

Zad Agolot - Eftinoto Meso lyrics

[Строфа: Павле] Никој не ви дал простор да бидете уникатни Звукот не е резултат на битовите скапи Секој посран рапер е премногу агресивен За својот неуспех е крив Цацко или Миле А тие што се? Бум бап, звук кој го чув Нов рапер гори јако, па го гасам вака Уууу, нека биде мрак и тама Ако така бараш ти, моја најдрага будала Која не е публика, сепак скока За една уста полуреална која ми глуми скапа стока Не би купил ни албум, ни маица, ни симбол Горе средните прсти, доле една љубов хип-хоп На улица, или на клупа, или двор Роламе блант, пукаме рап, а не сме рап&рол Оу да, врвот бара пот и работа А кај и да е се кува, Волу.1 во изработка Ова е стрикно за екипата Која го чува Вистинко и никогаш не е нашминкана Па репрезент ако си наше дете Зад Аголот, Чувај Го Вистинко Волу.1 Се е одраз на поента и влог Даваш дел од себе, не барај цел од спот Или па албум, остави срце на тие клупи На тие дружби, не давај успехот да те скрши Го слушнав вчера новиот и ми се присра Немал пристап до подземен стил, филм и игра Демек улица бил, па сега имал видици Види ти, имал бини и фини фанови, прилики Животни, станал PIMP А јас сум толку директен, ми смета тоа што си пијан емси Пијан flow-аш, пијан ролаш Па се додека битот прави врева, јас сум вон контрола Тоа го почнав од кога слушнав Дека се барало само љубов и емоции од душа Се е вистина и realness Па кога парата бележи цел, тогаш тоа тапа филм е Се е вистина и длабочина Се гушите од прав, па ја кревам прашината горе Паки е се потврдокорен Со тоа што сум, Богдан и Бадев ме прави појак и од сечив корен Ти биди болен и на дело И пукни ги бам ко Даре битови, бам, бам во чело Како финиш, за ова не ти треба дарба Зад Аголот у куќата, а ти и баграта у амбар