Zad Agolot - Chuvaj go Vistinko Volu.1 lyrics

Published

0 336 0

Zad Agolot - Chuvaj go Vistinko Volu.1 lyrics

[Строфа 1: Аце] Тргаме полека напред И наскоро со полна пареа, влагаме внатре Во екипа, движам а секој е различен карактер Би ве лажел ако кажам дека се е тазе Има и момент напет, но дали има фидбек? Од сиве години кај што работиме ко тим A Може секад нема љубов ама почитта кон сите Сега нема јас, туку има само мие А мие сме Зад Аголот, право од градот на Вардарот Во ова не сме навлезени за цифри туку народот Бара, не прават забава, скарата со народно А најдобар момент, кога тимот е заедно Ако денес се скараме, утре рап ќе правиме па Пиење, пушење, јадење пукање ремет, да А и фешти на пулата штом е сонцето над нас На здравје во името од екипата до вас [Рефрен Х2] Имаме видео tight битови куп Мрсни пушти ми мајк да кажам кои сме и кај Сипи ракија не пиеме чај Повели боцни мезни ова е од нашиот крај Зад Аголот знај [Строфа 2: Бранко] Покрај Бренсис кува ко змај дур градот спие ко бебе Спиеш во кревет кувам на девет На мој терен сум врат чаден чисто HD За фаци кино снимак фаќајте џаде Преку звучник осети мерак на 3-ка добош 16 црта 3 сме тим тука на ќошот И готово е со вас е крај Мие сме сега сипи шприцер за муабетов клај Почни од Павле до Тоби Спремни за пиле заеби проби Рапов од меф директно и затоа е профи Пуштаме почит до старата школа Капка за Јонче и Бадев на секој собир и проба И нека знаат и занат како се прави и кува Рапов од куќа го направија курва и дуќан А тука добредојден си пиле Чашка плус на астал кога зад аголот се пие Марко, Аце, Ване, Веле, Маро, Даре, Гочка,Тоби и Фама И јас, алијас Зад Аголот стана И Вистинко е тука, кај нас го чувам Волу еден, Зад Аголот на астал чувар [Рефрен Х2] Текст — Rap Genius Macedonia