Zad Agolot - Pesnava Kje Trese Kako Meche Dren lyrics

Published

0 187 0

Zad Agolot - Pesnava Kje Trese Kako Meche Dren lyrics

[Строфа 1: Тоди] Не ја поти техниката, бетл ми е тактиката А богами и практиката, наука за лириката Барате панчови? Има и брза пратка 8Минути е момент кој секогаш ќе го памтат Немам добра градба, а градам добро име Уште долго ќе се слуша на настапи „Зад Аголот кине“ Се знае школата, ДНС сине Аго нас не научи за рап како се гине Па влези слободно, повели седни си Ќе скува Марко бит, ја и Павле куваме решетки Маро става капак, вие симнувате капа Мислам е доволно да сфатат не тропам на иста врата Па во уста не ме ставај, којзнае каде лижела Стилот толку закопан, не се враќа по 3 дена Вашата прича веќе видена Слушаш линии на трака, историјата е снимена [Строфа 2: Маро] Локација Зад Аголот, рапов умрел наводно За MC-иња што не знаат, дојдов да ви претставам Како, треба да звучи, па битов уби Кога возот е на пруги веќе на се битни други, нели Генерација на малиот Вејн Земи побарај за големиот Кејн Ова се моите Адидас Извици како Корида, праќам рапери по риба Денес, срањево стана просто Добија простор без да дадат еден посто А многу не виделе бина, виделе неколкумина Па се плашат денес од висина Ова не е само цифри, овде побитен е кругот Не можеш да најдеш вистински збор Знај ова е, ебен хардкор [Рефрен х2] Како мече дрен [х4] [Строфа 3: Павле] Тресе како мече (дрен), ја повеќе од тоа тресам ДВД снимка товарам ко компири у вреќа Преку сенка гледам како рапери се дават Доста е со лигави срања американски Ко у стилот "oh yeah here we go again" На лигави педери не им викам добар ден О не, рапериве изгубиле слух Вадете тјунот да не га ваду пиштољ од кук Не мавам бам бам бам, пукам пук пук пук Урбани копилилиња смрдат на лук лук Смирените се здивеа, дивите ќе ги скротам Не дозволувај куре мадињата да ти ги потат Нека тресе како мече дрен цел ден На бина кога се рока не гледаат бел ден Е не, црн ке гу гледав, хаха, бам бам [Строфа 4: Марко] Ти влегувам у цеваница ко да сум Јаап Стам Ракија частам, влегувам на битот да ве упропастам Имам две мадиња, особено левото Ова не е фонтана за да пиете од цревото Стилот ви е примадона Девојка ти на 15 изгледа ко на 60 Мадона Три куртона пакетче праат Твоите да купеле тогаш, сеа ќе беа раат На татко ти си издркотина А чим те чујам серам лајна стотина Сме лути како чили Битни за рапот како сос на пљесковац у Вили Толку сте за никаде, свашта пичка роди Јас идам со рапот, сирење со ајвар оди Доаѓам од запад исто како MC Ren Песнава ќе тресе како мече дрен [Рефрен]