Zad Agolot - Nema Limit lyrics

Published

0 158 0

Zad Agolot - Nema Limit lyrics

[Строфа 1: Павле] Нашиот став, со години станува инфлуентен Бенг, бенг, бенг, вистината во очи боде сегде Пукаш у живо како калаш-тура, на мајкот гарант фурам Кога зад бит ми ставаат сурат Самопрогласени кумови и балдски Да се крстиш, но тука нема влагање со врски Зад Аголот, во срцето го носам Нема потреба од зборови, ние сме жив доказ [Строфа 2: Бранко] Рокам каде сонцето заоѓа, нема место како дома Нека чујат и знаат, го чуваме вистинко ко домар Мојот рап, моја жолта, што е мое не ми пипај Држам близу до моите, што е мое тоа штитам Па, кој е следен, за маалска математика? Од курва до кралица, богат до пропалица, знаат Дека ќе тресе како мече дрен, дрен Староградски од ќошот пукаме контра секој ден [Рефрен х2] Додека другите спијат, го чувам вистинко И кога решетка пукаш, чувај го вистинко Засекогаш го чувам вистинко Волу еден, срањето чувај го вистинско [Строфа 3: Аце] Оддавам почит на луѓе што го гурале рапов до лимит Со алиби, да го штитат од гниди и паразити Што и гледаш, тоа добиваш, ко песна на Xzibit Потрес мозга, главоболка ко да имаш менингитис Пукам ја јако како да сум зависен од рапов Ако умре, ќе умрам и јас, но Nas не е во право Кога дише тој зад ќошот, со мене и Тодор И цела багра, па паѓаш ко мајк од сталак на дното [Строфа 4: Даре] Ова е за моите песови кои астал празнат Екипа што рапов го чува на мапа Огнот се крие, чадот никад, ко да бираат папа, си видел памтам Дур емсиња трчаат за кеш ко Forest Gump, знам Скопје, Crack Zoo, рапов е преглув, сме fat crew Рапери во прашалник ко Ридлер, чудат без ум Ко пеперутка ефект ве враќам назад Да се сетиш звукот каков е, почит до тие што знаат [Рефрен х2]