W.A.R.I.S - Botingkek - feat. Juzzthin lyrics

Published

0 598 0

W.A.R.I.S - Botingkek - feat. Juzzthin lyrics

Koba'an kek seluruh kampung Duit korteh nk di lambung Kayo bona laie sombong Keto kek umah bersusun-susun Itu gayo payo kumbuh Jadi menantu memang untung Tak payah nk bukak warung Duit tak abih bersambung-sambung Duit den botingkek-tingkek x7 Dari jolobu sampai bongek (Waris) Duit den botingkek-tingkek Ado tanah merato tompek Dalam kampung pandu "Cadillac" Coghomin golap "body full black" Blanjo ghoto tak habih habih Namo eh pun MC WAGHIH Tak ponah dongar ko cik adik? WAGHIH WAGHIH WAGHIH Toghobang tinggi ala cenderawasih Laie tinggi dari "G6" Tompek turun VVIP Tingkek tertinggi KLCC Mitsubishi Lancer poit Guno nak poie ladang sawit Duit dah botingkek-tingkek Can't hear what the hell that I'm sayin? Tiger Wood style gonna make me swing Titanium driver off that range 300m ain't no playin I'm number one and that's my handicap Don't even mind to spend just for my reputation Beware of the macky flacky rap Survival of the fittest, let me hit that Koba'an kek seluruh kampung Duit korteh nk dilambung Kayo bona laie sombong Keto kek umah bersusun Itu gayo payo kumbuh Jadi menantu memang untung Tak payah nk bukak warung Duit tak abih bersambung-sambung Duit den botingkek x7 Dari jolobu sampai bongek (Juzzthin) Im in that state of nine, that state of mine Money, money, money ain't a headline Bukan iklan juzzthin, waghih Ekau baek poie lari yo Bukan ko den dah koba an Picit celait cubo ko tanyo omak kau Kampung ponuh pokok bakau Sekali sekalo co tanyo apo khabar kau Senaling ghombau representin' & everybody would know they fly yeah we k**in it This ain't about the beat adar perpatih Tak kiro ado apo kito lolaki Hey huh biso bonar daie hondacup ko motokar Nyabit ghumput motong gotah Janji kojo iyo yo lah Sok sok bilo dah kayo Ingek orang jgn lupo botingkek tingkek, berkopoh kopoh Dame manchester ko jomapoh Yup yup bodobum bodobah Nak poie boli baju kek kolo pilah Topi branded baju mahal Tapi kalau takdo duit haii monung yo lah (Waris) Ado ghoto kalau dibelanjo Ke jalan boto tak salah tu do Masalah ughang kito Takdo duit boghobut ghoto Duit abih ontah komano Monyosal kemudian takdo guno Rumah tergadai nk tinggal kekno Molopong yolah nk wek camno Koba'an kek seluruh kampung Duit korteh nk dilambung Kayo bona laie sombong Keto kek umah bersusun Itu gayo payo kumbuh Jadi menantu memang untung Tak payah nk bukak warung Duit tak abih bersambung-sambung Duit den botingkek x7 Dari jolobu sampai bongek Duit den botingkek x7 Dari jolobu sampai bongek Hahahaha Waghihhh Dua Ghibu Tigo Belah Boik tak boik jang Eh!