U.K.S. - Polovina Zhivot lyrics

Published

0 353 0

U.K.S. - Polovina Zhivot lyrics

[Verse 1: 4osi4] Измина половина живот остана се така пусто Живееш без пари и на се гледаш чудно Гледаш околу себе брат, а мислата те мачи Ти доаѓа да врискаш како дете да плачиш Околу тебе сите проколнати и колнати Излез од тоа нема во секој ум сме спомнати Сонуваш за топол ручек а не собиран од канта и ти сакаш да го добиеш респектот, знам јас Гледам по ѕидови пишани улични пораки зошто се напишани? тие треба некој да ги свати [Hook 1: Sovrshen Proekt (KiLLeR & 4osi4)] Половина живот во нервози ми помина Дали си цврст брат, во борба живот ти мина Половина живот како лист се откина Половина живот како секунда ти замина Мојов живот јас го искажувам преку ноти Половина живот околу тебе само идиоти Од кога знам за себе, секој на се брат молчи Но со римиве сум искрен и јас не правам злочин [Verse 2: U.K.S.] Натписи на згради стојат "лебот гордо звучи" До кога вака и од кога ова се случи Човекот на улицата гледаш е батален Поминуваш покрај него се смееш што е сакатен Бараш помош викаш "дај чичо банче" А скап пијалак на маса ти вика немам братче Го живееш животот од денес за утре Но подобро свати сите те сметаат за ѓубре [Hook 2: Sovrshen Proekt (KiLLeR & 4osi4)] Половина живот во нервози ми помина Дали си цврст брат, во борба живот ти мина Половина живот како лист се откина Половина живот како секунда ти замина Мојов живот јас го искажувам преку ноти Половина живот околу тебе само идиоти Од кога знам за себе, секој на се брат молчи Но со римиве сум искрен и јас не правам злочин [Verse 3: KiLLeR] Премногу мразам во овој половина живот кога гледам секој рапер како лета Синка, гетата не се дел од вашиот живот Зарем не гледате колку гадно ви смрди здивот? И со вашите пари слава стекнувате Но сеуште респектот вие го немате Па слушај сине како зборовиве ви кажуваат се Да занете колку многу гадни сте Да! Превисоко летате Како муви без глава само залудно во животов претате На секого му сметате, па и вашиот рап страње е Ај сега марш! губете се од пред мене.... [Hook 3: Sovrshen Proekt (KiLLeR & 4osi4)] Половина живот во нервози ми помина Дали си цврст брат, во борба живот ти мина Половина живот како лист се откина Половина живот како секунда ти замина Мојов живот јас го искажувам преку ноти Половина живот околу тебе само идиоти Од кога знам за себе, секој на се брат молчи Но со римиве сум искрен и јас не правам злочин