U.K.S. - Pleme Licemersko lyrics

Published

0 380 0

U.K.S. - Pleme Licemersko lyrics

[Verse 1: U.K.S.] Уште едно утро зората кажува се... вчерашниот ден се повторува како денешен... сето ова страње е исто нели? ништо не е чудно будно излегувам од дома гледам како луѓето ја грдат нашава планета... по улици темни умрени животни по нив смрдат... секој е гаден животов е страден тој е нападен зошто баш мора да е толку ладен? [Hook U.K.S.] Племе лицемерско без дозвола ви ебам се ви докажувам колку подобри од вас сме и вие да видите што рапов е и како римиве добро ги обработуваме.... [Verse 2: KiLLeR a.k.a. KiLLeRbeatZ] Предаден во рацете на овој свет пешачам по планетава го чекам мојот суден ден... а сеуште во глава мислата ми врти зошто сум создаден? дали сум потребен? поштеден сум уште некое време... никој неможе од срцево рапов да ми го земе вие сте само племе на лицемери од мојава рима кожата ви се дери... и да видите колку подобри од вас сме.. да видите дека вашиот хип-хоп страње е.... без рими по битови изгубени скитате... незнаете што е ритам само рикате го грдите рапов.. фатете ми се за стапов... не гази ни на прагов не уништува те го градов оставете го ваков каков ние што го правиме не контрај се со мене сине ке те уништиме... [Hook U.K.S.] Племе лицемерско без дозвола ви ебам се ви докажувам колку подобри од вас сме и вие да видите што рапов е и како римиве добро ги обработуваме.... [Verse 3: 4osi4] Во трета строфа кажувам нешто добро за вас ова е добро да го слушнете од нас... да научите вие да рапувате да примете совет и да не ми се курчите.. јас сум тој што ве еба во глава... јас сум тој што нема никаква брате слава... јас сум тој кој стој на нога здрава... на животов права јас не почитувам и ви ебам се без цензура... обожавам кога вака на трака ви го турам... како цурици ве фурам... од бина ве туркам на земја доле... сепак на фаца ви газам педер море.. знаеш секогаш ќе сум јас над тебе горе зашто се наоѓаш ти на моето поле тешко дека ќе успееш да се качиш пак горе зашто знаеш сам ќе останеш под моите нозе доле... [Hook U.K.S.] Племе лицемерско без дозвола ви ебам се ви докажувам колку подобри од вас сме и вие да видите што рапов е и како римиве добро ги обработуваме....