LYRICS.AZ APPLICATION

Download from Apple Store
Download from Google Play

T-Ghost - Samo Old School lyrics

[Строфа 1]
Извините, па видите, ја не сам кул
битови су ми увек лупачина, увек олд скул
Хард фул, стриктно тврдо, не прату моду
а ви у рап може слободно да ми носите воду
Воду или пешкири, одлучите
од ваш рап су добри само на спот пичкице
Немате везе, имате погрешни тезе
уз на Ромца раку, такви рапери су ми мезе
T-Ghost везе само у стил едн
мрачан, црн, на мајк моќ, у ноќ претварам д`н
Там`н амбиент праву, звук стара школа
Мој стил е дум, дум, ваш ебана дијабола
И Здравко Чола е похард од вас
ви модерни звучи, а ритам сакс и контрабас
Образ чист, строго реалност на лист
па кој е за прав рап, бум бап, руке у вис!

[Рефрен]
Руке у вис, је!
Руке у вис, је!
Кој е за прав рап, бум бап
од срце чист!

Руке у вис, је!
Руке у вис!
За old school рап ајмо сви
руке у вис!

[Строфа 2]
Руке у вис, да се знае што е што
Од овј д`ншањ рап модеран ми е смучено
[Lyrics from: https:/lyrics.az/t-ghost/edn-zvuchnik-edno-uvo/samo-old-school.html]
на нечујно ми е кд идев на ТВ
ретардирано ми све, од рап немав чисти две
Па видите порано друго е било
рап се правило без ништо да се е добило
Не било рап у моду, неекспониран
свак MC е рокаја зашто од нешто бија револтиран
Стил бетониран, не д`нска како што е
и онија некад old school мењав се мода како е
Тој е за да слуша маса поголема
зашто знаев дека с`с old school од цедеа профит нема
Немаше М од малолетничке
ни на ТВ експонирање нема, не
Овој све чисто од љубав се ствара
звук не га мењам на други како ги одговара
Ритам удара, рима се растовара
свесан сам дека стил ми е анти-пара
Стара лупачина добро проверена
знам дека не е материјално усмерена
Да, не рокам за да биду популаран
не рокамо техно, не рокам за кеш кваран
не рокам за други, рокам од срце уникатно
Затој сам old school, заувек звук од време златно

[Рефрен]
Руке у вис, је!
Руке у вис, је!
Кој е за прав рап, бум бап
од срце чист!

Руке у вис, је!
Руке у вис!
За old school рап ајмо сви
руке у вис!

Correct these Lyrics