P.N.R. - Intermezzo lyrics

Published

0 102 0

P.N.R. - Intermezzo lyrics

(Vojce) Добро утро џезери, мајстори и верни рапери Мали и големи, дебели и слаби шмекери Шеста комора, односно шеста моја трака без клуч, со рима ја отклучувам секоја брава сега само рапот во животот ме оддржува го живеам додека надвор има мито и корупција проблеми и лаги се шират драматично тензија прави да се осеќаш симптоматично ако речеш ПНР, Војче знај дека те слуша рап од душа рецитирам и ти фаќаш чума доста ми е од тие што ми се прават мудри веќе нема играње брканици, жмурки и шуги најпрвин од животот верата замина се што правам јас е само да одржам вистина понатаму има уште, сега само што почнав нема враќање назад, сега следува спонтан моментот на вистината е тука пред мене се што јас правам, правам само за себе нема патетични рими мојот уличен аспект се римува стално кога е Војче во ефект(х2) Да речеме дека не сум, тоа би го рекол педер шмекер што нема везе и многу е смешен Војче не ве рецка, многу му е гајле за вас на цел глас оди играва и тој рока бас ако не знаеш кој, тој сум што го слушаш јас сум фино дете и може личам на апаш ми фалат деновите од раното детство тогаш пуштавме рап и го пиевме ко млеко се е друго денес, имам другари од населба секој е на својот пат и меѓу нас има поделба растени на бетон, младина на еден тон во свое маало каде што е нивниот дом имам премногу рими и начини за победа само беда трпам и МС победата е почеста универзално и евентуално ќе кажам дека на нумеров не е потребна монтажа моментот на вистината е тука пред мене се што јас правам, правам само за себе нема патетични рими мојот уличен аспект се римува стално кога е Војче во ефект моментот на вистината е тука пред мене се што јас правам, само за себе нема патетични рими мојот уличен аспект се римува стално кога е Војче во ефект Трета строфа рокам, по клубовите скокам овде грицкам МСија и удирам ко токмак мозочно јак и подземен како рудари слаби удари имаш, но јас сум јак како рис овие се твоите „јаки“ удари, него тегоби те лупам од земја како што правам склекови да не заборавам да се сетам на тебе, без твое ти слушни ме добро, зборовите запамти ги не се продавај за пари, за да останеме другари само рапот вреди да се прави по обичаи стари два стиха повеќе пишувам за да бидам сватен сакам да сум квалитет, нејќам да сум славен сретни се лично со мене, нејќам озборување ако си машко, биди и спреми се за музгопрање времето не може да застане, оди напред се со интермецо брзам напред, ќе се видиме