LYRICS.AZ APPLICATION

Download from Apple Store
Download from Google Play

Dare DT - Eftinoto Meso lyrics

[Строфа: Павле]
Никој не ви дал простор да бидете уникатни
Звукот не е резултат на битовите скапи
Секој посран рапер е премногу агресивен
За својот неуспех е крив Цацко или Миле
А тие што се? Бум бап, звук кој го чув
Нов рапер гори јако, па го гасам вака
Уууу, нека биде мрак и тама
Ако така бараш ти, моја најдрага будала
Која не е публика, сепак скока
За една уста полуреална која ми глуми скапа стока
Не би купил ни албум, ни маица, ни симбол
Горе средните прсти, доле една љубов хип-хоп
На улица, или на клупа, или двор
Роламе блант, пукаме рап, а не сме рап&рол
Оу да, врвот бара пот и работа
А кај и да е се кува, Волу.1 во изработка
Ова е стрикно за екипата
Која го чува Вистинко и никогаш не е нашминкана
Па репрезент ако си наше дете
Зад Аголот, Чувај Го Вистинко Волу.1
Се е одраз на поента и влог
[Lyrics from: https:/lyrics.az/dare-dt/-/eftinoto-meso.html]
Даваш дел од себе, не барај цел од спот
Или па албум, остави срце на тие клупи
На тие дружби, не давај успехот да те скрши
Го слушнав вчера новиот и ми се присра
Немал пристап до подземен стил, филм и игра
Демек улица бил, па сега имал видици
Види ти, имал бини и фини фанови, прилики
Животни, станал PIMP
А јас сум толку директен, ми смета тоа што си пијан емси
Пијан flow-аш, пијан ролаш
Па се додека битот прави врева, јас сум вон контрола
Тоа го почнав од кога слушнав
Дека се барало само љубов и емоции од душа
Се е вистина и realness
Па кога парата бележи цел, тогаш тоа тапа филм е
Се е вистина и длабочина
Се гушите од прав, па ја кревам прашината горе
Паки е се потврдокорен
Со тоа што сум, Богдан и Бадев ме прави појак и од сечив корен
Ти биди болен и на дело
И пукни ги бам ко Даре битови, бам, бам во чело
Како финиш, за ова не ти треба дарба
Зад Аголот у куќата, а ти и баграта у амбар

Correct these Lyrics